Telefoni

Ju lutemi na telefononi dhe ne do t'ju ndihmojmë me kënaqësi

+383 (0) 38 211 922
+383 (0) 38 200 20 151

E-mail

Ju lutemi nga shkruani në email dhe ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë

ksv801@luxdev.lu

Vendi

Str. Agim Ramadani,
MESTI building, 3rd floor, office no. 307,
10000 Pristina,
Republic of Kosovo

Ne jemi të lumtur t'ju ndihmojmë